Κώστας Μπακογιάννης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η Σία Κοσιώνη θα γυρίσει να με κοιτάξει» (βίντεο)

Κώστας Μπακογιάννης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η Σία Κοσιώνη θα γυρίσει να με κοιτάξει» (βίντεο)

Ο Κώστας Μπακογιάννης, σε μια διαφορετική συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε μεταξύ άλλων για τη Σία Κοσιώνη, τη γνωριμία τους, τη σχέση και το παιδί που απέκτησαν.

«Ο μικρός μου γιος είναι ο πιο συνεργάσιμος από όλους. Τώρα περπατάει, έχει αρχίσει να έχει ισχυρή άποψη. Ευτυχώς έχει πάρει από τη μαμά του, οπότε όλα είναι καλά.

Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω «ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε». Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε.

Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Δεν θέλω να πω και τίποτα που δεν πρέπει να πω, ρωτήστε εκείνη. Στην καθημερινότητα είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας να τρώμε.

Θα έλεγα καλύτερα ας μείνουμε στα τέσσερα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.