Περίεργη σύγκρουση αυτοκινήτου του δήμου & ΙΧ στην Γλυφάδα – Στο ένα επέβαινε η αντιδήμαρχος με υπάλληλο του δήμου (upd)

Περίεργη σύγκρουση αυτοκινήτου του δήμου & ΙΧ στην Γλυφάδα – Στο ένα επέβαινε η αντιδήμαρχος με υπάλληλο του δήμου (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 19.02) Περίεργη μετωπική σύγκρουση στην οδό Γούναρη στην Γλυφάδα αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού: Το ένα αυτοκίνητο ήταν του Δήμου, αργά την νύχτα στο οποίο βρισκόταν η αντιδήμαρχος Άννυ Καφκά, που ανήκει στην παράταξη του νυν δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, μαζί με έναν υπάλληλο του Δήμου.

Από την σφοδρή σύγκρουση η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διακομίστηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, ενώ η αντιδήμαρχος που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρώς τραυματισμένη.

Εντύπωση προκαλεί η σφοδρότητα του ατυχήματος καθώς πρόκειται για μικρό δρόμο ήπιας κυκλοφορίας και όχι για λεωφόρο.

Το αυτοκίνητο της ιδιώτου καταστράφηκε ολοσχερώς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Bέβαια τα ερωτηματικά παραμένουν:

-Έγιναν αλκοτέστ στους οδηγούς των οχημάτων;

-Αν ναι, τότε σε τι κατάσταση βρέθηκε ο οδηγός του οχήματος του Δήμου;

-Γιατί χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο του Δήμου τέτοια ώρα;

-Είχε εντολή κίνησης και δελτίο κίνησης για υπηρεσιακό λόγο εκείνη την ώρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.