ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουτοπικός ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου σε προεκλογική συγκέντρωση

Ουτοπικός ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου σε προεκλογική συγκέντρωση

Ουτοπικός παρουσιάστηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Παπανικολάου σε προεκλογική συγκέντρωση καθώς μίλησε για έργα τα οποία δεν προβλέπονται στις αρμοδιότητες των δήμων όπως η επέκταση της γραμμής του μετρό και το ξήλωμα του τραμ από την πλατεία της πόλης.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Παπανικολάου, παρουσιάζοντας το προεκλογικό του πρόγραμμα έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπλαση της παραλίας της Γλυφάδας από ότι στο δημοτικό Γηροκομείο, που προτίθεται να κατασκευάσει.

Μάλιστα ο κόσμος χειροκρότησε την αναγγελία του δημοτικού γηροκομείου και απόρησε όταν ο δήμαρχος είπε ότι τα ταμειακά αποθέματα του δήμου ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ και αυτά τα χρήματα δεν αξιοποιούνται, σήμερα, για ένα τόσο μεγάλο έργο κοινωνικής σημασίας που θα έδινε πολλές λύσεις στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης.

Παρά ταύτα ο κ. Παπανικολάου, στην ομιλία του, έδωσε έμφαση στο έργο ανάπλασης της παραλίας, ενώ μίλησε και για τις προσπάθειες που θα κάνει προκειμένου να συνεχιστεί το έργο επέκτασης της γραμμής του μετρό από το Ελληνικό στην Γλυφάδα.

Να σημειωθεί ότι το κόστος του έργου αυτού ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ και δεν προβλέπεται να γίνει αφού δόθηκε προτεραιότητα στην κατασκευή της γραμμής του μετρό προς το Γαλάτσι – Νέα Φιλαδέλφεια που θα καταγράφει περισσότερες από εκατομμύριο μετακινήσεις σε καθημερινή βάση.

Πάντως ο κ. Παπανικολάου μίλησε θετικά για την επέκταση του μετρό, όπως θετικά μίλησε και για τις προσπάθειες του δήμου σχετικά με το το ξήλωμα της γραμμής του τραμ από την πλατεία της Γλυφάδας και την μεταφορά της στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο διάζωμα που υπάρχει μεταξύ των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας.

Γιώργος Μανουσάκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.