ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μ.Πατούλη κατεβαίνει ως υποψηφια δημοτική σύμβουλος με τον «αντάρτη» της ΝΔ: Προβλέπεται μουρμούρα στην κρεβατοκάμαρα

Η Μ.Πατούλη κατεβαίνει ως υποψηφια δημοτική σύμβουλος με τον «αντάρτη» της ΝΔ: Προβλέπεται μουρμούρα στην κρεβατοκάμαρα

Δεν τον φθάνει η ένταση του προεκλογικού αγώνα, έχει να αντιμετωπίσει και την ισχυρή όπως φαίνεται επιθυμία της συζύγου του να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος!

Ο λόγος για τον Γιώργο Πατούλη υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής και τη σύζυγο του Μαρίνα Πατούλη που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένη να κατέβει τελικά υποψήφια στο Μαρούσι!

Και μπορεί να φαίνεται μια αθώα επιθυμία – ισχυρή βεβαίως, βεβαίως, αφού πριν λίγους μήνες ήταν πάλι που ήθελε να είναι υποψήφια δήμαρχος, αλλά υποχώρησε μετά από πιέσεις…

Προφανώς όμως η υποχώρηση ήταν προσωρινή, φανερώνοντας ότι η Μαρίνα Πατούλη δεν μπορεί να «πνίξει» την επιθυμία της και να περιοριστεί στο ρόλο της συζύγου (και της εν δυνάμει πρώτης κυρίας στην περιφέρεια Αττικής)!

Ωστόσο και τούτη τη φορά η επιμονή της κυρίας Πατούλη να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο που κατοικεί, μόνο μπελάδες υπόσχεται στον σύζυγο της, αφού η επιλογή του συνδυασμού είναι λόγος για να χάσει τον ελάχιστο ύπνο του (εξαιτίας του προεκλογικού τρεξίματος)!

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές η Μαρίνα Πατούλη συζητά να είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Νώντα Γαρδέλη «αντάρτη» της ΝΔ, αφού η υποψηφιότητα του είναι κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα που έχει επιλέξει η Πειραιώς για τον Δήμο Αμαρουσίου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι φανερό ότι μόνο αυτό δεν θέλει ο Πατούλης να του συμβεί εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας, δηλαδή να έρθει σε αντιπαράθεση με τη ΝΔ και να προκύψει ξαφνικά ένα κύμα αρνητικής δημοσιότητας με τα οικογενειακά του και τα καμώματα της συζύγου του που έχει βαλθεί να εμπλακεί στα κοινά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.