Υποψήφια δήμαρχος στην Κρήτη έπαθε έμφραγμα

Υποψήφια δήμαρχος στην Κρήτη έπαθε έμφραγμα

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου και αρχαιολόγος, Λιάνα Σταρίδα καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης όταν η κ. Σταρίδα ένιωσε αδιαθεσία με έντονους πόνους στην καρδιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης «η κ. Σταρίδα έφτασε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το βράδυ. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Μόλις σταθεροποιηθεί υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.