Ο Γιάννης Μώραλης στο Art Event δημοτικών σχολείων Πειραιά

Ο Γιάννης Μώραλης στο Art Event δημοτικών σχολείων Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στην ανακαινισμένη πλατεία Αλεξάνδρας, σε ένα εικαστικό δρώμενο, όπου μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, των 21ου, 28ου και 29ου Δημοτικών Σχολείων με τη βοήθεια των δασκάλων εικαστικών, φιλοτέχνησαν έργα.

Μαζί του και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Ειρήνη Κάτρη.

Τα έργα αυτά θα μεταφερθούν στα σχολεία τους προκειμένου να κοσμήσουν τον χώρο.

Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2019», είναι άλλη μια δράση της Level Communications που διακρίνεται για την υπευθυνότητα και την αρτιότητα των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει και τα υλικά ζωγραφικής προμήθευσε η VITEX.

(φωτό επάνω: Ο Γιάννης Μώραλης με την Ειρήνη Κάτρη)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, συνεχάρη τους μαθητές των σχολείων για τη σημαντική πράξη τους να φιλοτεχνήσουν έργα με τα οποία θα κοσμήσουν τα σχολεία τους. Ανέφερε ότι το εικαστικό αυτό δρώμενο είναι μια ωραία πρωτοβουλία που με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, οι μαθητές και οι μαθήτριες «μπαίνουν» δημιουργικά στο πνεύμα των «Ημερών Θάλασσας» και συμμετέχουν με έναν πρωτότυπο τρόπο στον εορτασμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.