N.Ταχιάος: «Δεν έχουν καμία θέση οι σημαίες του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο»

N.Ταχιάος: «Δεν έχουν καμία θέση οι σημαίες του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο»

Συνεχίζει να αναφέρεται με δηλώσεις του στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Ταχιάος.

«Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο. Ο Σαββίδης δεν είναι ούτε καλός, ούτε κακός. Θέλω να είμαι ένας ουδέτερος δήμαρχος και η σημαία που θα σηκώσω θα είναι η σημαία της Θεσσαλονίκης. Δεν υπεκφεύγω όταν λέω ότι ο Σαββίδης δεν είναι ούτε καλός, ούτε κακός. Ούτε για τον Μπουτάρη έχω πει αν είναι καλός ή κακός. Αν νομίζετε ότι η κυριαρχία Μαρινάκη στον Πειραιά είναι κάτι για το οποίο συμφωνώ, κάνετε λάθος.

Όπως διαφωνώ και με οποιαδήποτε κυριαρχία του οποιουδήποτε επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη. Δεν είμαι γιουσουφάκι κανενός. Δεν έχω την αίσθηση ότι ο Σαββίδης κυριαρχεί επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε το πρωί της Τρίτης σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ο κ. Ταχιάος και πρόσθεσε: «Σέβομαι τον Σαββίδη ως επενδυτή. Όταν πάει να αναμειχθεί στην πολιτική δεν συμφωνώ μαζί του. Ο Σαββίδης προσφέρει στην πόλη και καλώς προσφέρει. Από το προσφέρει, όμως, μέχρι το ότι είναι καλός υπάρχει μια απόσταση».

Αναφερόμενος στο θέμα της ανάρτησης των σημαιών του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο τόνισε ότι το βρίσκει υπερβολικό.« Η ζωή δεν είναι δήμος πατρίδα και ποδοσφαιρική ομάδα. Το βρίσκω υπερβολικό, όπως βεβαίως βρίσκω κακή και την κίνηση αυτών που αυτοδίκησαν και τις κατέβασαν. Δεν έχουν καμία θέση σημαίες ομάδων σε ιστούς που βρίσκονται η σημαία του Δήμου, της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φιλοξενούμενων κρατών. Ούτε του Άρη, ούτε του Ηρακλή. Υπάρχουν άνθρωποι που το ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής τους, όμως, δεν είναι έτσι για το σύνολο της πόλης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επανέλαβε, τέλος, ότι είναι υπέρ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι δεν είναι ωραίο το brand name του ΠΑΟΚ να μπαίνει στον εκλογικό αγώνα. «Είναι κακό αυτό. Το brand name του ΠΑΟΚ είναι περιουσία της πόλης και οφείλω να το προστατέψω» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.