Νέα επίθεση κουκουλοφόρων σε εκλογικό κέντρο δημοτικής παράταξης του πατριωτικού χώρου στην Παλλήνη (βίντεο)

Νέα επίθεση κουκουλοφόρων σε εκλογικό κέντρο δημοτικής παράταξης του πατριωτικού χώρου στην Παλλήνη (βίντεο)

Φαίνεται πως έχουν τεθεί στο «στόχαστρο» από ομάδες περιθωριακών όλες οι δημοτικές παρατάξεις οι ανήκουσες στον πατριωτικό χώρο.

Έτσι ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα γραφεία του συνδυασμού «άλλη Πόλη» της Υποψήφιας Δημάρχου του Δήμου Παλλήνης, κ. Ραχήλ Μακρή.

Το γεγονός έρχεται να προστεθεί σε αυτό της επίθεσης που δέχτηκαν χτες βράδυ τα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη, μόνο που εκεί οι κουκουλοφόροι βρήκαν μια αντίδραση που δεν την περίμεναν και την πλήρωσαν ακριβά.

«Βάναυση επίθεση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στα γραφεία του συνδυασμού «άλλη Πόλη» της Υποψήφιας Δημάρχου του Δήμου Παλλήνης, κ. Ραχήλ Μακρή, στην Λεωφόρο Μαραθώνος 72 στην Παλλήνη.

Ομάδα αγνώστων, πέταξαν μεγάλες ποσότητες μαύρης και κόκκινης μπογιάς στο εκλογικό κέντρο, καλύπτοντας αφίσα και είσοδο του εκλογικού κέντρου.

Η υποψηφιότητα της Ραχήλ Μακρή και η αναμενόμενη νίκη της φαίνεται ότι έχει γενικότερα ενοχλήσει τοπικούς παράγοντες και οικονομικά συμφέροντα.

Αναμένουμε την καταδίκη από τους υποψήφιους συνδυασμούς του Δήμου Παλλήνης.» αναφέρει το δελτίο τύπου της παράταξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.