Μαρινάκης και Κυμπουρόπουλος μαζί στον Πειραιά

Μαρινάκης και Κυμπουρόπουλος μαζί στον Πειραιά

Δίπλα δίπλα βρέθηκαν στην εκδήλωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή», Βαγγέλης Μαρινάκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολύ κόσμου, στο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Κουλιζάκος στα Βοτσαλάκια

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά τη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι δεν τον πείραξε όσα είπε ο Παύλος Πολάκης και άλλα στελέχη της κυβέρνησης για τον ίδιον, αλλά τον ενόχλησε που ο Αλέξης Τσίπρας τον αποκάλεσε «γλάστρα».

Τον λόγο έλαβε τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και σχολίασε : «Στέλιο, είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που κάνεις, άνθρωποι σαν εσένα αξίζει να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη και εμείς θα είμαστε δίπλα σου».

Ο κ. Μαρινάκης, ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστες τις χυδαίες επιθέσεις που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κυμπουρόπουλος, σημειώνοντας με νόημα: «Να μην σε απασχολεί ο χαρακτηρισμός του Πρωθυπουργού γιατί Πολάκης = Τσίπρας και Τσίπρας = Πολάκης, να κλείνεις τα αυτιά σε όλα εναντίον σου ο Πρωθυπουργός», με το ακροατήριο να καταχειροκροτεί και να επιβραβεύει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Πειραιά Νικητή», Ανδριάνα Ζαρακέλη, ενώ το παρών έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ Γιάννης Μελάς, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σταυρούλα Αντωνάκου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή» Νόνη Δούνια, ο πρώην πρόεδρος της της ΝΟΔΕ της ΝΔ Β’ Πειραιά Μιχάλης Λιβανός και η γενική γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.