Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών στο πλευρό του Τάσου Γκουριώτη στις εκλογές για τον δήμο Γλυφάδας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών στο πλευρό του Τάσου Γκουριώτη στις εκλογές για τον δήμο Γλυφάδας

Στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Τάσο Γκουριώτη και καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» εξέφρασε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Στρατιωτικών, του μεγαλύτερου συλλογικού οργάνου των Ελλήνων στρατιωτικών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντιπροσωπεία υπό τον οργανωτικό γραμματέα τον ανθ/σγο (ΤΣΕ) Ηλία Κολλύρη, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία και τα στελέχη της παράταξης στην επίθεση της Πέμπτης, συνεχάρησαν τον υποψήφιο δήμαρχο για την αποτελεσματική άμυνα των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων που έτυχε να βρίσκονται εκεί και τον τραυματισμό ενός εκ των επιτιθέμενων κουκουλοφόρων και του ευχήθηκαν «Καλή επιτυχία για το καλό της Γλυφάδας» στις σημερινές δημοτικές εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.