ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλες ελλείψεις σε μέλη εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Γλυφάδας

Μεγάλες ελλείψεις σε μέλη εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Γλυφάδας

Μεγάλες ελλείψεις σε μέλη εφορευτικών επιτροπών παρατηρούνται στα περισσότερα εκλογικά κέντρα του Δήμου Γλυφάδας.

Περίπου ένα στα δύο εκλογικά κέντρα δεν έχουν καθόλου εφορευτική επιτροπή με αποτέλεσμα να κάνουν τη δουλειά των εφορευτικών επιτροπών υπάλληλοι του δήμου του νυν δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με ότι αυτό συνεπάγεται για την την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας και την πιθανή αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που είχαν κληθεί απλά δεν εμφανίστηκαν ενώ η αστυνομία φυσικά δεν μπορεί να αναζητήσει στα σπίτια τους δεκάδες πολίτες οι οποίοι προτίμησαν να πάνε για μπάνιο ή κοιμούνται ακόμα ή κάνουν κάτι άλλο δεδομένης της υποστελέχωσης του αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας που σε οποιαδήποτε περίπτωση η διοίκηση του κάνει οτι μπορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.