ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκλογές 2019: Ψήφισαν και γέμισαν τις παραλίες (φωτο)

Εκλογές 2019: Ψήφισαν και γέμισαν τις παραλίες (φωτο)

Κυριακή σήμερα και παρά το γεγονός των εκλογών οι Αθηναίοι επέλεξαν να γεμίσουν τις παραλίες πριν ή μετά ψηφίσουν, μιας και ο καιρός είναι ιδανικός.

Παρ’όλο που σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου, διεξάγονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και οι ευρωεκλογές, πολύς κόσμος επέλεξε να πάει για μπάνιο, καθώς η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Τη στιγμή που οι υποψήφιοι των εκλογών έχουν αγωνία για τα αποτελέσματα, πολλοί είναι οι πολίτες που στο δίλημμα «κάλπες ή παραλία», διάλεξαν τις βουτιές στη θάλασσα και πολλές παραλίες της Αττικής, έχουν αρχίσει από το πρωί να γεμίζουν με κόσμο.

Κυριακή των εκλογών και οι Αθηναίοι γέμισαν τις παραλίες

Άλλοι πάλι, πήγαν νωρίς το πρωί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και πλέον απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα και πικ νικ στην παραλία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν αργότερα, αφού… δροσιστούν πρώτα.

Πολλοί παίζουν παιχνίδια και κάνουν πικ νικ στην παραλία
Πριν σπεύσετε λοιπόν στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζετε, φορέστε τα μαγιό σας, βάλτε τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο και αφού «σταυρώσετε» τους υποψήφιους, πάρτε τον δρόμο για την κοντινότερη παραλία για μια σύντομη απόδραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.