ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρένα Δούρου: Με την μητέρα της στο πλευρό της πήγε να ψηφίσει (φωτο)

Ρένα Δούρου: Με την μητέρα της στο πλευρό της πήγε να ψηφίσει (φωτο)

Με τη μητέρα της στο πλευρό της προσήλθε η Ρένα Δούρου στις κάλπες για τις εκλογές.

Η περιφερειάρχης Αττικής, που είναι εκ νέου υποψήφια, άσκησε το εκλογικό δικαίωμά της στο Αιγάλεω, μαζί με τη μητέρα της. Αμέσως μετά, η κ. Δούρου δήλωσε πως ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, ότι «όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με την εκλογική διαδικασία που προετοιμάζει η περιφέρεια Αττικής» και ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της περιφέρειας.

«Το σημαντικό, το πρώτο και το βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι αυτό της συμμετοχής. Της συμμετοχής όλων και ειδικά των νέων. Εκείνων που έχουν για πρώτη φορά το ιερό δικαίωμα της ψήφου. Τους καλώ να το ασκήσουν. Να μην αφήσουν άλλους να επιλέξουν στη θέση τους. Σήμερα λέμε όχι στην αποχή, ναι στη Δημοκρατία», συμπλήρωσε η κ. Δούρου.

Η Λουκά επιτέθηκε φραστικά στη Δούρου

Την ώρα που η Ρένα Δούρου έβγαινε από το εκλογικό κέντρο, συνέβη και ένα απρόοπτο, καθώς δέχθηκε φραστική επίθεση από την Ελένη Λουκά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είσαι δολοφόνος, Σκοπιανή», φώναζε η κ. Λουκά, κατευθυνόμενη προς το μέρος της κ. Δούρου. Το περιστατικό δεν πήρε έκταση, καθώς άνδρες που συνόδευαν την περιφερειάρχη απομάκρυναν την κ. Λουκά και η κ. Δούρου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, μαζί με τη μητέρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.