ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Ντέρμπι για τη 2η θέση – 246 ψήφοι η διαφορά Ζέρβα και Ορφανού

Θεσσαλονίκη: Ντέρμπι για τη 2η θέση – 246 ψήφοι η διαφορά Ζέρβα και Ορφανού

Σε απόλυτο ντέρμπι, σε ό,τι αφορά τη δεύτερη θέση, εξελίσσονται οι εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη θέση έχει «κλειδώσει» από τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 22,59%, το οποίο του δίνει 11 έδρες στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Για τη δεύτερη θέση, ωστόσο, που θα οδηγήσει, όπως όλα δείχνουν, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής γίνεται μια πραγματική μάχη.

Συγκεκριμένα, για τη δεύτερη θέση στη Θεσσαλονίκη παλεύουν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γιώργος Ορφανός, ενώ ακολουθεί με διαφορά 1,5% μονάδων η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Με διαφορά 246 ψήφων Ζέρβας και Ορφανός

Σε ενσωμάτωση κοντά στο 60% (59,37%) για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο Ζέρβας μετρά 10.778 ψήφους (ποσοστό 14,82%) ενώ ο Ορφανός 10.532 ψήφους (ποσοστό 14,48%).

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αυτή την ώρα φτάνει το 13,56%, ενώ ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας (7,08%) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (5,43%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Γιώργος Ορφανός είχε πάρει «κεφάλι» για τη δεύτερη θέση στην κούρσα για τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.