Γιούρκας Σεϊταρίδης: Από τα γήπεδα του Euro στον Δήμο Αθηναίων – Εκλέχτηκε και η Πόπη Δομάζου

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Από τα γήπεδα του Euro στον Δήμο Αθηναίων – Εκλέχτηκε και η Πόπη Δομάζου

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα (με ενσωμάτωση 99.05%), ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αλλά και η κόρη του θρύλου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Πόπη Δομάζου, εκλέγονται στον δήμο Αθήνας, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Με την ενσωμάτωση των ψηφοδελτίων και των σταυρών να πλησιάζει το 100%, το… τοπίο για τη “μάχη” στο Δήμο Αθηναίων δείχνει να ξεκαθαρίζει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται πρώτος με την παράταξη “Αθήνα Ψηλά” και ποσοστό 42,65% και μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται βρίσκονται και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Επίσης, με τον Κώστα Μπακογιάννη εκλέγεται (σ.σ. και μάλιστα με περισσότερους σταυρούς από τον Σεϊταρίδη) η κόρη του Μίμη Δομάζου, Πόπη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης «βγάζει» σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα 21 έδρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Σεϊταρίδης και Δομάζου θα έχουν δύο από αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.