«Έσκισε» στον Δήμο Περιστερίου ο Γιώργος Τσαλίκης – Πόσες ψήφους πήρε (φώτο)

«Έσκισε» στον Δήμο Περιστερίου ο Γιώργος Τσαλίκης – Πόσες ψήφους πήρε (φώτο)

Ο Γιώργος Τσαλίκης κατέβηκε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Περιστερίου και κυριολεκτικά «έσκισε»! Ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέχθηκε για πέμπτη φορά δήμαρχος Περιστερίου με ποσοστό άνω του 70%. Η νίκη του, από τον πρώτο γύρο των εκλογών, μάλιστα, ήταν για πολλούς αναμενόμενη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εκλέχτηκε δεύτερος στον Δήμο, έχοντας αποσπάσει 4.498 ψήφους!

«Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά! Όλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο , για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο, πιο πετυχημένο, ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας. Τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο, που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74%, που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά… Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η αγκαλιά σας ήταν τόσο ανοιχτή που με υποδέχτηκε και με έβαλε μέσα της σε ανέλπιστο βαθμό και με ασύλληπτη δυναμική…» ήταν το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά τη νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στον Δήμο Περιστερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.