K.Μπακογιάννης: «Κάλεσα τα Κουφοντινάκια για κρασί»

K.Μπακογιάννης: «Κάλεσα τα Κουφοντινάκια για κρασί»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε το πρωί της Τετάρτης την επίθεση σε βάρος του στα Άνω Πετράλωνα. Το περιστατικό που σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής δεν πτόησε τον κ. Μπακογιάννη ο οποίος δεν αποχώρησε παρά τα συνθήματα και τις φραστικές επιθέσεις.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μπακογιάννης χαρακτήρισε τους περιθωριακούς «Κουφοντινάκια» και αποκάλυψε ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί για να το συζητήσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο σκοπός των διαμαρτυρομένων ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στην περιοχή για αυτό και ο ίδιος απάντησε ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία», διευκρινίζοντας ότι δεν είχε κανένα λόγο να φύγει και έμεινε μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να ευχαριστήσει τους παρόντες που τον υπερασπίστηκαν και ανέφερε ως παράδειγμα το περιστατικό όπου μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα τον καλησπέρισε, τον φίλησε και του είπε: «μην ακούς, συνέχισε εσύ».

Ερωτηθείς για το πώς μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του ενώ έβριζαν τον νεκρό πατέρα του, απάντησε:

«Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο» και πρόσθεσε ότι«εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε το φόβο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.