ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοτικές Εκλογές 2019: Σημαντικό προβάδισμα Γιάννη Βούρου σε Ν. Φιλαδέλφεια-Ν.Χαλκηδόνα

Δημοτικές Εκλογές 2019: Σημαντικό προβάδισμα Γιάννη Βούρου σε Ν. Φιλαδέλφεια-Ν.Χαλκηδόνα

Σημαντικό προβάδισμα του Γιάννη Βούρου έναντι του νυν δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου στον Α’ γύρο των δημοτικών εκλογών σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα.

Ο συνδυασμός του Γ. Βούρου κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 30% εκλέγοντας 10 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 33 με τον αντίπαλό του να κινείται στο 23% (εκλέγει 7 δημοτικούς συμβούλους).

Η σημαντική διαφορά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται στον υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού του κ. Βούρου, που κατάφερε να έχει στο ψηφοδέλτιό του πρόσωπα από 5 διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις του 2014.

Στην αντίπερα όχθη ο κ. Βασιλόπουλος στηρίχθηκε κυρίως στην δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την μάχη του Β’ γύρου ήδη πολλά πρόσωπα από τον 3ο συνδυασμό έχουν δηλώσει την στήριξή τους στο πρόσωπο του Γιάννη Βούρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν τις 4 επόμενες ημέρες όπου και οι συνδυασμοί θα κορυφώσουν την δραστηριότητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.