ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Πατούλης: Καταδικάζει τις προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της Δούρου

Γ. Πατούλης: Καταδικάζει τις προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της Δούρου

Να κατεβάσει άμεσα προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ρένας Δούρου από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαίτησε από μέλος της παράταξής του, «Νέα Αρχή για την Αττική», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης διευκρινίζει, ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν «κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο από όποιον κι αν προέρχεται». «Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιους είδους συμπεριφορές» συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι ο ίδιος – με δημόσια δήλωσή του στις 28 Μαΐου – ζήτησε από την κ. Δούρου να προχωρήσουν σε διακαναλική συζήτηση, αλλά η κ. Δούρου δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε, ο κ. Πατούλης «έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής».

Ομιλία του Γιώργου Πατούλη στην Κλαυθμώνος

Λίγο πριν τη μάχη της Κυριακής για την Περιφέρεια Αττικής, ο νικητής του α΄ γύρου των εκλογών, Γιώργος Πατούλης πραγματοποίησε ομιλία στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Την Κυριακή αλλάζουμε περιφερειάρχη, αλλάζουμε και δήμαρχο. Πηγαίνουμε μπροστά!», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, προσθέτοντας: «Πάμε για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, προχωράμε μπροστά και δυνατά για το μέλλον. Η Κυριακή είναι μέρα νίκης και απαλλαγής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από πολίτες, το «παρών» στην ομιλία του κ. Πατούλη, δίνουν και στελέχη της ΝΔ, δείχνοντας την στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη. Ανάμεσά τους η Ντόρα Μπακογιάννη, η Νίκη Κεραμέως αλλά και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής. Φυσικά, από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.