ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κώστας Μπακογιάννης: «Αν εκλεγώ, θα αξιοποιήσω προτάσεις του Γερουλάνου και του Σοφιανού»

Κώστας Μπακογιάννης: «Αν εκλεγώ, θα αξιοποιήσω προτάσεις του Γερουλάνου και του Σοφιανού»

Για την ώρα να «πέσει δουλειά» και να «πάρουν οι Αθηναίοι την τύχη στα χέρια τους», έκανε λόγο ο Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, εν όψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα, όπου ανέφερε πως το ποσοστό του 42,65%, ήταν πέραν των προσδοκιών του στον α’ γύρο.

«Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε για δήμαρχο Αθηναίων. Καλώ όλους τους δημότες αυτής της σπουδαίας πόλης να πάνε την Κυριακή και να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Κώστας Μπακογιάννης: «Η Αθήνα πόλη με τεράστιες δυνατότητες»
Ο κ. Μπακογιάννης, που παρουσίασε και το νέο του σποτ για τον β’ γύρο των εκλογών, επεσήμανε ότι «η Αθήνα είναι μία πόλη μαγική με τεράστιες δυνατότητες, αλλά δεν έχει λύσει τα στοιχειώδη», σχολιάζοντας πως «εντολή των πολιτών είναι να στρωθούμε στη δουλειά».

Μάλιστα, ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, είπε πως σε περίπτωση που εκλεγεί στον β’ γύρο, σκοπεύει να αξιοποιήσει κάποιες προτάσεις που κατέθεσαν οι συνυποψήφιοί του στον πρώτο γύρο, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η παρουσία ενός αυτοδιοικητικού είναι το σημαντικότερο πράγμα». Ηρθε η ώρα να περάσουμε σε ένα πρότυπο αυτοδιοικητικού, ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα “μικρά” και τα “άχαρα”, που όμως επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό είναι το πρότυπο που υπηρετώ δέκα χρόνια τώρα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.