ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Ηλιόπουλος: «Θα είμαστε εδώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια να δώσουμε τη μάχη στις γειτονιές της Αθήνας»

Ν.Ηλιόπουλος: «Θα είμαστε εδώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια να δώσουμε τη μάχη στις γειτονιές της Αθήνας»

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής ψήφισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ήρθαμε σήμερα να ψηφίσουμε σχετικά πρωί για να στείλουμε ένα μήνυμα συμμετοχής, είπε αφού ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι κρίσιμη η σημερινή μέρα και ειδικά για τις δημοτικές εκλογές, την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω ότι κανένας δεν πρέπει να είναι χαρούμενος για τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής. Ελπίζουμε σήμερα να υπάρχει μια διαφορετική εικόνα. Για μας το πιο κρίσιμο είναι ότι και η σημερινή μέρα είναι μια μάχη που έχουμε να δώσουμε έτσι ώστε τα επόμενα τέσσερα χρόνια να πείσουμε ότι η Αθήνα μπορεί να αλλάξει, η Αθήνα μπορεί να γίνει μια καλύτερη πόλη και εμείς έχουμε πει ότι για να αλλάξει η πόλη πρέπει να ξεκινήσουμε από τις γειτονιές της πόλης. Θα είμαστε εδώ για τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια να δείξουμε ότι και μπορούμε και θα το κάνουμε», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.