ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Ζέρβας: «Είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα νίκης στη Θεσσαλονίκη» (βίντεο)

Κ.Ζέρβας: «Είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα νίκης στη Θεσσαλονίκη» (βίντεο)

Στο 41ο δημοτικό σχολείο, στην περιοχή της Ικτίνου, άσκησε πριν από λίγο το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με χαλαρή διάθεση, έχοντας συνεργάτες και συνυποψηφίους του στο πλευρό του, ο κ. Ζέρβας έκανε λόγο για μια σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη κι έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα.

“Είναι μια σημαντική μέρα. Οι Θεσσαλονικείς αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης. Είμαστε εδώ για να συνθέτουμε, για να ενώσουμε, να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν μια καλύτερη πόλη, μια καλύτερη καθημερινότητα. Κοιτάμε μπροστά, μαζί ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα νίκης στη Θεσσαλονίκη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.