Γ. Μώραλης- Β. Μαρινάκης: «Έρχονται πολύ καλύτερα χρόνια για τον Πειραιά» (βίντεο)

Γ. Μώραλης- Β. Μαρινάκης: «Έρχονται πολύ καλύτερα χρόνια για τον Πειραιά» (βίντεο)

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Πειραιά έστειλαν ο επανεκλεγείς δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Τα επόμενα 4 χρονια θα είναι πολύ καλύτερα» ήταν η χαρακτηριστικη φράση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομιλία του μπροστά στους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμου «Πειραιάς Νικητής» για να γιορτάσουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την επανεκλογή του Γιαννη Μώραλη στον δημαρχιακό θώκο.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» αύξησε τις δυνάμεις του σε σχέση με το 2014 κατά 2,5 μονάδες αποτελεί επιβεβαίωση της αποδοχής που έχει η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή αλλά και της καθαρής εντολής για συνέχιση των έργων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο Γιάννης Μώραλης επανεξελέγη με ποσοστό 57,81% ενώ το 2014 είχε κερδίσει τον δήμο με ποσοστό 55,23%.

Τόσο ο Γιάννης Μώραλης όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλαν μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον Πειραιά με κοινή συνισταμένη των δηλώσεών τους «θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαιρέσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δεύτερος στην εκλογική μάχη, Νίκος Βλαχάκος, ο οποίος επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη, τον συνεχάρη και δήλωσε ότι «πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε όλοι για έναν ανθρώπινο Πειραιά, για να κάνουμε τον Πειραιά μια πόλη ανθρώπινη, ασφαλή που να αξίζει στα παιδιά μας».

Μώραλης: Κερδισμένη η πόλη

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη ο Γιάννης Μώραλης απευθύνθηκε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και είπε «εσείς πείρατε την τελική αποφαση. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Έστειλε, παράλληλα, μήνυμα ενότητας ότι «θα συνεχίσουμε με όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Όλοι μαζί για τον Πειραιά. Κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί να κερδίσουμε».

Δηλώσεις Μώραλη

Την χαρά και την ευτυχία του για τη νέα μεγάλη – και δεύτερη κατά σειρά – νίκη του συνδυασμού Πειραιά Νικητή στις δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο Βαγγελης Μαρινάκης στις πρώτες του δηλώσεις.

Εξέφρασε, επίσης, τη σιγουριά του ότι «τα επόμενα 4 χρονια θα είναι πολύ καλύτερα» για τον Πειραιά διαβεβαιώνοντας ότι «θα είμαι δίπλα σας».

Εμφανίστηκε, μάλιστα, ενωτικός τονίζοντας ότι «στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους».

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως εξής:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη όλων των Πειραιωτών με έναν Πειραιά Νικητή με έναν Πειραιά που μας κάνει όλους περήφανους.

Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια που η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από τα λάθη του. Είμαισίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους.

Στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον ωραίο αγώνα, για αυτές τις εκλογές, για τα χαμόγελα και την αγάπη που εισπράξαμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε σε έναν Πειραιά καλύτερο όπως αρμόζει στα παιδιά του Πειραιά. Να είστε καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.