«Αν είσαι άντρας βγες έξω»: Άγριος καυγάς αντιπεριφειάρχη με δημοσιογράφο (βίντεο)

«Αν είσαι άντρας βγες έξω»: Άγριος καυγάς αντιπεριφειάρχη με δημοσιογράφο (βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη ανάμεσα στην απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και τον διευθυντή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχασε την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Παναγιώτη Νίκα. Η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε την πρόθεση του κ. Τατούλη να μείνει εκτός της συνέντευξης Τύπου η τηλεόραση Best ΤV, καθώς ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον σταθμό. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σταθμό Νίκος Μπελογιάννης ανέφερε πως το κανάλι είναι ανοικτό και τόνισε πως η Περιφέρεια είναι θεσμικός τόπος και τα γραφεία δημόσιος θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ΜΜΕ.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου! «Γυναικούλα είσαι! Δεν μπορώ να σε δείρω; Θες να τα πούμε οι δυο μας έξω από εδώ; Βγες έξω αν είσαι άντρας!», φώναζε η αντιπεριφερειάρχης σε έξαλλη κατάσταση! «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε ο κ. Μπελογιάννης.

Δείτε το απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

«Απολύτως καταδικαστέα κρίνεται για μια ακόμα φορά η συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Best Tv και του ιδιοκτήτη του κ. Νίκου Μπελόγιαννη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού επέλεξε να προσέλθει συνοδεία μόνο εικονολήπτη και όχι δημοσιογράφου, αγνοώντας το εμπάργκο που του έχει επιβληθεί για την υβριστική και αντιδεοντολογική, με δημοσιογραφικούς όρους, συμπεριφορά του. Επέλεξε επίσης να αγνοήσει το αίτημα του Περιφερειάρχη που μετέφερε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, να αποχωρήσει πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου, με δεδομένο ότι εδώ και πολλούς μήνες υβρίζει προσωπικά και οικογενειακά τον κ. Τατούλη, αλλά και στελέχη της περιφερειακής αρχής.

Ο κ. Μπελόγιαννης όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, αλλά στράφηκε και εναντίον της κας Νικολάκου με φραστικές και ανοίκειες επιθέσεις, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τις ίδιες ύβρεις που καθημερινά εξαπολύει από το τηλεοπτικό του κανάλι, που δε συνάδουν καθόλου με το ρόλο της αντικειμενικής ενημέρωσης και εποικοδομητικής κριτικής».

Η απάντηση του Best TV

«Δεν υπάρχει προηγούμενο και ευτυχώς αποκλείεται να υπάρχει επόμενο. Αυτή η σελίδα κλείνει και μόνο μελανά χρώματα και εντυπώσεις αφήνει.

Ένα κατάντημα ικανό να αποδείξει την εικόνα με την οποία ορισμένοι αντιλαμβάνονταν την υπόθεση Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η αλαζονεία της εξουσίας φαίνεται πως αντανακλά πλέον και στην συμπεριφορά προσώπων θεσμικών που διαχειρίστηκαν τις τύχες της Πελοποννήσου και αυτό που σημειώθηκε αποτελεί τουλάχιστον μια ντροπή για το επίπεδο στο οποίο έφθασαν το θεσμό.

Πρωταγωνίστρια σε ένα σόου απειλών, εκβιασμών, προσβλητικών και χυδαίων αναφορών η Ντίνα Νικολάκου.

Η αντιπεριφερειάρχης του κ. Τατούλη που διανύει στη θέση αυτή τις τελευταίες της ημέρες μετά την ήττα έχασε την ψυχραιμία και έφθασε στο σημείο μιας αδιανόητης εικόνας να επιτίθεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τον Διευθυντή της τηλεόρασης BESΤ αλλά και προς άλλους μέχρι και κάνοντας κίνηση για να χειροδικήσει κατά του Νίκου Μπελογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας πολιτικός ξεπεσμός όπως θα διαπιστώσετε και στις εικόνες που κατεγράφησαν…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.