ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κώστας Μπακογιάννης: Tι υποσχέθηκε στον μεγάλο του γιο Παύλο για τα γενέθλιά του;

Κώστας Μπακογιάννης: Tι υποσχέθηκε στον μεγάλο του γιο Παύλο για τα γενέθλιά του;

O Κώστας Μπακογιάννης, ο νέος δήμαρχος της Αθήνας έχει δεσμευτεί να τηρήσει όλες τις δηλώσεις που έκανε πριν τις εκλογές. Κι απ΄ότι φαίνεται ο πολιτικός τιμά τις δεσμεύσεις του ξεκινώντας από αυτές που δίνει στα παιδιά του.

Ο Μπακογιάννης μας ενημέρωσε για την…. προεκλογική δέσμευση που έκανε στο γιο του Παύλο και όλοι οι γονείς δεν μπορούν παρά να ταυτιστούν μαζί του. Βλέπεις, ο 12χρονος γιος του δημάρχου είχε τα γενέθλιά του και έγινε 12 ετών και ο μπαμπάς του έσπευσε να του δώσει το δώρο που ο μικρός ήθελε, το να παρακολουθήσουν μαζί την τελευταία ταινία των Avengers.

«Το τίμιο είναι να είσαι συνεπής σε ΟΛΕΣ τις προεκλογικές δεσμεύσεις σου. Αυτή προς τον γιο μου που σήμερα κλείνει τα 12, εκπληρώθηκε. Χρόνια πολλά Παύλο μου #avengers #endgame».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την λεζάντα συνόδευσε με ένα στιγμιότυπο του τελευταίου επεισοδίου των Avengers ενώ οι διαδικτυακοί φίλοι του Μπακογιάννη έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γενέθλια του γιου του που έχει πάρει το όνομα του πατέρα του Παύλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.