Σεισμός στην Αθήνα: Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου του δήμου Πειραιά

Σεισμός στην Αθήνα: Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου του δήμου Πειραιά

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου του δήμου Πειραιά πραγματοποιήθηκε σήμερα λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης στην Αττική, προκειμένου οι υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Τη σύσκεψη συντόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρος Αργουδέλης και συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού Κυριάκος Σιγαλάκος, ο γενικός γραμματέας του δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος, οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων Οδοποιίας, Πολεοδομίας, Αρχιτεκτονικού, Ηλεκτρομηχανολογικού, Δημοτικής Αστυνομίας και Καθαριότητας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, πραγματοποιήθηκαν αυτοψίες σε διάφορα σημεία, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα πέρα από ελάχιστες πτώσεις εξωτερικών σοβάδων κυρίως σε εγκαταλελειμμένα ακίνητα, στα οποία τοποθετήθηκε προειδοποιητική ταινία σήμανσης από τον δήμο.

Ενδεικτικά αναφέρεται η πτώση σοβάδων σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο επί της Ομηρίδου Σκυλίτση & Δεληγιώργη, στο οποίο τοποθετήθηκε προειδοποιητική ταινία σήμανσης και δρομολογούνται περαιτέρω ενέργειες ενώ ειδοποιήθηκαν και οι ιδιοκτήτες του κτηρίου.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ομαλά και χωρίς προβλήματα εκκενώθηκαν νωρίτερα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δήμου Πειραιά, ενώ κλιμάκιο του δήμου θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε όλα τα κτήρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών από σήμερα Παρασκευή 19/7/2019 έως την Κυριακή 21/7/2019.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τους επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος και της Τροχαίας Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.