Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο Κ. Μπακογιάννης – «Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί»

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο Κ. Μπακογιάννης – «Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί»

Το μήνυμα ότι «τώρα είναι η ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο» έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης αναλαμβάνοντας επισήμως τα καθήκοντα του δημάρχου Αθηναίων, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Αμέσως μετά την παράδοση – παραλαβή, έκαναν τις εξής δηλώσεις.

Γ. Μπρούλιας:

«Θέλω να ευχηθώ στον νέο δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του. Είχαμε μια πολύ αγαστή συνεργασία στους τρεις μήνες που μεσολάβησαν από τις εκλογές και μετά. Νιώθουμε σίγουροι ότι παραδίδουμε ένα δήμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δουλεύει, έχουμε έργα σε εξέλιξη και διαγωνισμούς σε εξέλιξη.

Η Αθήνα είναι μια πόλη με πολλές δυνατότητες και προκλήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάτε καλά, θα τα καταφέρετε. Θα είμαστε εδώ στο δημοτικό συμβούλιο. Εγώ νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την πόλη από αυτή τη θέση».

Κ. Μπακογιάννης:

«Θέλω κι εγώ να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον δήμαρχο τον Γιώργο Μπρούλια και τους συνεργάτες του για την πραγματικά υποδειγματική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

Νομίζω είναι εξαιρετικά σημαντικό. Βεβαίως αντικατοπτρίζει και τη συνολική πεποίθηση όλων μας και νομίζω ότι διερμηνεύω όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι αν θέλουμε να πάει μπροστά η Αθήνα μπορεί να πάει μόνο με συνεργασία, με συνεννόηση και συναίνεση. Σημασία σ΄ αυτές τις στιγμές δεν έχει τόσο τι παραλαμβάνεις. Σημασία έχει τι θα παραδώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να μπορούμε όλοι μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των Αθηναίων. Και βεβαίως εμείς, ο φίλος ο Γιώργος Μπρούλιας το ξέρει πολύ καλά, δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε. Δεν ήρθαμε καν για να ανακαινίσουμε. Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί. Τώρα λοιπόν είναι ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Και πάλι Γιώργο σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.