ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας – Τι ζήτησε ο Μπακογιάννης

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας – Τι ζήτησε ο Μπακογιάννης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας.

Το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων

«Πιστεύω ειλικρινά πως αν συνεργαστούμε, αν συνεννοηθούμε, θα κερδίσουμε. Και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στην Αθήνα. Ας εμπνεύσουμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, όλοι μαζί, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά, με το έργο μας και όχι με τα λόγια Μας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, που σήμερα ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του, στην διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου όπου εξελέγη το προεδρείο αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε, με ευρεία πλειοψηφία, ο Χρήστος Τεντόμας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» με 37 ψήφους υπέρ, 8 λευκά και μία αποχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντιπρόεδρος και γραμματέας, εξελέγησαν αντιστοίχως, επίσης με την ίδια πλειοψηφία (37 υπέρ, 8 λευκά και μία αποχή), ο προταθείς από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» δημοτικός σύμβουλος, Ρήγας Αξελός και η δημοτική σύμβουλος Καλλιόπη Γιαννοπούλου, προερχόμενη από την παράταξη «Αθήνα είσαι εσύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.