ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Ζέρβας: «Μου έχουν ζητήσει ήδη ρουσφέτια» (βίντεο)

Κ.Ζέρβας: «Μου έχουν ζητήσει ήδη ρουσφέτια» (βίντεο)

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έδωσε σε κανάλι του διαδικτύου ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο 61ος δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, σε δηλώσεις του στο Grtimes.gr, αναφέρθηκε στα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει στην θητεία του ως δήμαρχος, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν υπάρξει ήδη άνθρωποι, που του έχουν ζητήσει ρουσφέτια! Στις δηλώσεις του τόνισε πως προτεραιότητα είναι η καθαριότητα, που αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα στον Δήμο, καθώς και η λύση με τα μέσα μαζική μεταφοράς.

Ανάμεσα στα όσα δεσμεύτηκε, είναι η μείωση των δημοτικών τελών στο 50%, η πλήρης λειτουργία του Μετρό ως το 2023, καθώς και το πως θα διοικήσει τον δήμο, από την στιγμή που στο Δ.Σ., υπάρχουν περισσότερα μέλη από τις άλλες παρατάξεις. Στην συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να συνεργαστεί με τον Νίκο Ταχιάο, ενώ έκανε και μια σύγκριση των αλλαγών που θέλει να επιβάλει στο γραφείο του, σε σχέση με τις ημέρες του Γιάννη Μπουτάρη ως δημάρχου.

Από την συζήτηση, δεν λείπουν και οι κουβέντες για τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως μπορεί μεν να έχουν υπάρξει ήδη αρκετοί που του έχουν ζητήσει ρουσφέτια, όμως περισσότεροι είναι αυτοί που του έχουν μεταφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Δείτε αναλυτικά τι είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Grtimes.gr ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.