ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΚΕΔΕ: Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι από την εφαρμογή του «Κλεισθένη»

ΚΕΔΕ: Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι από την εφαρμογή του «Κλεισθένη»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι από την εφαρμογή του «Κλεισθένη», απασχόλησαν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι η Ένωση θα στείλει επιστολές στους δήμους της χώρας και θα τους ζητήσει να καταγράψουν τα θέματα που έχουν προκύψει.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη συγκρότηση προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και επιτροπών οι διοικήσεις των δήμων που δεν κέρδισαν την απόλυτη πλειοψηφία στις πρόσφατες εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H ΚΕΔΕ θα έχει περίπτερο στην 84η ΔΕΘ, στο περίπτερο 15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.