ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέα μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο Παγκράτι – Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη (φωτο)

Νέα μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο Παγκράτι – Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη (φωτο)

Σε πολυσύχναστους δρόμους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας που μόνο τις Κυριακές προσφέρονται για παρεμβάσεις καθαριότητας μεγάλης έκτασης, αφού η κίνηση είναι περιορισμένη σε σχέση με τις καθημερινές, επικέντρωσε σήμερα την δράση του ο Δήμος Αθηναίων.

Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών μέσων (πέντε μηχανικά σάρωθρα, πέντε πλυστικά, μία υδροφόρα) σκούπισαν, καθάρισαν κι έπλυναν κεντρικούς δρόμους στο πυκνοκατοικημενο και επιβαρυμένο κυκλοφοριακά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, Παγκράτι.

Η παρέμβαση στο Παγκράτι, ακολούθησε ανάλογες παρεμβάσεις που έγιναν τις προηγούμενες Κυριακές στην 1η Κοινότητα (Εξάρχεια-Κολωνάκι), στην 3η Κοινότητα ((Μεταξουργείο, Βοτανικός, Πετράλωνα), στην 6η Κοινότητα (Κυψέλη) και στην 7η Δημοτική Κοινότητα (Γουδί, Αμπελόκηποι). Πρόκειται για μια «θεσμοθετημένη» πλέον δράση που έχει ενταχθεί στο γενικότερο σχέδιο καθαριότητας της πόλης όπως καθημερινά λειτουργεί στις 129 γειτονιές της και θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα συνεχώς.

Μπακογιάννης: Σε μια Αθήνα που αλλάζει, αλλάζουν και οι Κυριακές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτές οι εικόνες δεν αποτελούν πλέον κάτι ξεχωριστό. Μπήκαν στην καθημερινότητα της Αθήνας. Έγιναν η πραγματικότητα που βιώνουν οι Αθηναίοι έξω από το σπίτι τους, στη γειτονιά τους. Σε μία Αθήνα που αλλάζει, αλλάζουν και οι Κυριακές. Δεν σταματάμε ποτέ» τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.