Γέμισαν με νερό το συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας – Προχωρά η ολοκλήρωση του έργου (βίντεο)

Γέμισαν με νερό το συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας – Προχωρά η ολοκλήρωση του έργου (βίντεο)

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση του λίφτινγκ της πλατείας Ομονοίας.

Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που κοσμεί πλέον την πλατεία Ομονοίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας τη στιγμή που γεμίζει νερό [βίντεο]

«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντιβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας.


Βίντεο: Η στιγμή που το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας γεμίζει νερό

Δείτε τη στιγμή που το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας γεμίζει νερό:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Ew2sFh_FLz0&feature=emb_title
Εντωμεταξύ, χθες, ο Κώστας Μπακογιάννης, ποστάροντας μια φωτογραφία, μια νυχτερινή λήψη της πλατείας ενημέρωση ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες αναδεικνύοντας και τις σχετικές φωτό, μετά το λίφτινγκ η πλατεία Ομονοίας θα είναι πιο πράσινη και θα έχει έντονο το στοιχείο του νερού! Ενα ολοστρόγγυλο τεράστιο συντριβάνι βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας ενώ το περιβάλλει γκαζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.