ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αμείωτο ρυθμό ο «πόλεμος» για τις αφίσες: Παρέμβαση εισαγγελέα και τροχαίας κατά ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο Γ. Πατούλης

Με αμείωτο ρυθμό ο «πόλεμος» για τις αφίσες: Παρέμβαση εισαγγελέα και τροχαίας κατά ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο Γ. Πατούλης

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που ξέσπασε χτες, Πέμπτη με αφορμή την αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μία μέρα μετά την ανάρτησή του στο Facebook ζητεί με επιστολή του προς τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Σ. Λάσκο, την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Παράλληλα, ο Γ. Πατούλης με κοινοποίηση της επιστολής και προς τον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, του ζητεί να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες καθώς «συνεχίζεται το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης», και όπως σημειώνει «τίθεται σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας».

Ο κ. Πατούλης στην επιστολή του, επισυνάπτει και αυτήν που απέστειλε χθες προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου αναφέρει «το νέο κρούσμα που παρατηρήθηκε» χθες δηλαδή «αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».

Για το ζήτημα αυτό ο κ. Πατούλης δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει το νόμο εις βάρος του περιβάλλοντος αλλά και της ασφάλειας των πολιτών. Είναι αναγκαία η παρέμβαση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να μπει επιτέλους ένα τέλος στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο».

Σημειώνεται πως ανακοίνωση για την αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει να γεμίσει με αφίσες του την Αθήνα» ανέφερε η ΝΔ και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.