«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κ.Μουτζούρης: Αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων του MEGA: «Παρανομείτε!»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κ.Μουτζούρης: Αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων του MEGA: «Παρανομείτε!»

Αποχώρησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το βράδυ της Πέμπτης, αντιδρώντας στην προβολή του βίντεο όπου εμφανίζεται να κάνει απρεπή χειρονομία για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μουτζούρης, ο οποίος εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης από τη Λέσβο στο δελτίο, ανέφερε πως είναι παράνομη η προβολή του βίντεο, τονίζοντας πως επρόκειτο για ιδιωτική συνομιλία.

Ανέφερε, δε, πως και το βίντεο καταγράφηκε παράνομα, ενώ επέκρινε τον τηλεοπτικό σταθμό, καταλογίζοντάς του πως χαρακτήρισε χυδαίο το βίντεο.

«Έχω δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω στις ιδιωτικές μου συνομιλίες» ανέφερε.

«Παρανομείτε. Παρουσιάζετε με μονομέρεια μια ιδιωτική συνομιλία. Όποιος την μαγνητοσκόπησε παρανομεί κι εσείς παρανομείτε», συνέχισε ο ίδιος.

«Σας απαγορεύω να παρανομείτε» τόνισε και αποχώρησε από το δελτίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Τετάρτης είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο όπου ο εκλεγμένος με τη ΝΔ Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, K.Μουτζούρης «ψέλνει» τον υπουργό Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη για όσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε για τα νησιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.