ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέσπασε ο δήμαρχος Λαρισαίων: «Απαράδεκτος ο συνωστισμός στα καφέ της πόλης» (βίντεο)

Ξέσπασε ο δήμαρχος Λαρισαίων: «Απαράδεκτος ο συνωστισμός στα καφέ της πόλης» (βίντεο)

Έκκληση προς τους πολίτες της Λάρισας να μην συνωστίζονται σε διάφορους χώρους εστίασης στο κέντρο της πόλης, όπως οι καφετέριες, έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό ενώ παράλληλα κάλεσε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να διαμορφώσουν τους χώρους τους ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Ο κ. Καλογιάννης τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο συνωστισμός που επικρατεί στις καφετέριες της πόλης είναι «απαράδεκτος».

Όλη η δήλωση του δημάρχου Λαρισαίων:

«Θέλω να κάνω έκκληση για να μην πω θα καταγγείλω, αυτό που γίνεται στο όμορφο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης με τα πολλά καφέ που έχουμε. Ο συνωστισμός που παρατηρείται εκεί αυτές τις ημέρες είναι απαράδεκτος. Υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας μας το οποίο κοιμάται κυριολεκτικά και πρέπει να ξυπνήσει. Αν θέλουν σε 15-20 ημέρες να δούνε εικόνες Ιταλίας που τα μαγαζιά όλα θα κλείσουν ας συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Εδώ μπαίνει και το ζήτημα της ατομικής ευθύνης και προφανώς και των ίδιων των καταστηματαρχών που πρέπει να διαμορφώσουν προϋποθέσεις μη συνωστισμού. Δεν είναι δυνατόν όλοι οι φορείς να παίρνουν μέτρα και να δίνουμε λύσεις και την ίδια ώρα στο κέντρο της πόλης να γίνεται ότι γινόταν το προηγούμενο διάστημα. Καλώ τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αλλάξει η εικόνα αυτή στο κέντρο της πόλης».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.