ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου: «Ας σκεφτούν κάποιοι ότι εσκεμμένα μας έστειλε η Άγκυρα αλλοδαπούς με κορωνοϊό»

Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου: «Ας σκεφτούν κάποιοι ότι εσκεμμένα μας έστειλε η Άγκυρα αλλοδαπούς με κορωνοϊό»

Την άποψη που έχει αναδείξει πολλάκις και το pronews.gr, υποστήριξε και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου: Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο οι δύο παράνομοι μετανάστες που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό λίγες ημέρες μετά το πέρασμά τους στη Λέσβο από την Τουρκία να αποτελούν «εσκεμμένη ενέργεια» της γειτονικής χώρας.

«Τα “δώρα” της γείτονος είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνα. Ας σκεφτούν επιτέλους κάποιοι και την πιθανότητα να είναι και εσκεμμένες οι ενέργειες αυτές» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Βέρρος επαναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον θα πρέπει να ελεγχθούν τουλάχιστον άλλα 20 άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα δεν βρίσκονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, καθώς ήδη, από την 1η Μαρτίου, όσοι μετανάστες εισέρχονται στα ελληνικά νησιά δεν εισάγονται στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, αλλά σε ειδικές δομές καραντίνας.

Στην Δυτική Λέσβο η δομή βρίσκεται σε χώρο που νοίκιασε το Υπουργείο Μετανάστευσης σε συνεννόηση με το Δήμο Δυτικής Λέσβου, κοντά στην παραλία Ευθαλού, κοντά στον Μόλυβο και πολύ μακριά από τη δομή της Μόριας.

Δείτε την ανάρτηση του δήμαρχου Δυτικής Λέσβου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.