ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε σε χρήση ο ποδηλατόδρομος επί της λεωφόρου Κ.Καραμανλή (φώτο)

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε σε χρήση ο ποδηλατόδρομος επί της λεωφόρου Κ.Καραμανλή (φώτο)

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, μόλις δύο εβδομάδες αφότου ξεκίνησαν τα έργα, παραδόθηκε σε χρήση ο ποδηλατόδρομος επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποδηλατόδρομος εντάχθηκε στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, παρά τις αντιδράσεις κυρίως των καταστηματαρχών, για τις οποίες ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης για θέματα Βιώσιμης Κινητικότητας, Δημήτρης Μήτρου, ανέφερε:

«Όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε κριτική για την Κ. Καραμανλή δεν είχε παραδοθεί ο ποδηλατόδρομος στην κυκλοφορία. Έχουν ληφθεί μέτρα και θα υπάρξουν βελτιώσεις σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θα χάσουν την άνεσή τους, όμως ας δώσουμε μία ευκαιρία στους δημότες που δεν έχουν ΙΧ για να κυκλοφορούν και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν λόγω κορωνοϊού το αστικό λεωφορείο».

Η δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης θα κάνει πλέον συστάσεις στους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα επί της Κ. Καραμανλή, ενώ θα επιτηρεί και τις 80 θέσεις φορτοεκφόρτωσης που σχηματίστηκαν στους κάθετους δρόμους για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, όπως επίσης και τον τάπητα του ποδηλατόδρομου για την ασφαλή διέλευση των ποδηλατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.