ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πειραιάς: Επιχειρήσεις καθαρισμού διαφόρων σημείων

Πειραιάς: Επιχειρήσεις καθαρισμού διαφόρων σημείων

Σε επιχειρήσεις καθαρισμού διαφόρων σημείων του Πειραιά προχώρησε ο δήμος, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους.

Συγκεκριμένα, συνεργεία από την υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποίησαν, αυτές τις ημέρες, εργασίες καθαρισμού σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Πειραϊκής, σε δύο πάρκα επί της Ακτής Θεμιστοκλέους, καθώς και στο Δημοτικό Κοιμητήριο «Η Ανάσταση».

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι καθημερινά υλοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός, καθώς και να βελτιώνουμε τους δημοτικούς χώρους. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι πέραν της αποκομιδής των απορριμμάτων και της τακτικής και συστηματικής οδοσάρωσης σε όλες τις γειτονιές της πόλης, πραγματοποιούνται καθημερινά επιπλέον δράσεις για να είναι η πόλη όσο γίνεται πιο καθαρή, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές. Κλείνοντας, ο κ. Ρέππας επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις καθαρισμού θα εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.