Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στα Κάτω Πατήσια

Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στα Κάτω Πατήσια

Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/9) στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Όπως κάθε Κυριακή από τις αρχές του χρόνου , οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ξεκίνησαν στις 7 το πρωί την καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη δουλειά. Έπλυναν, καθάρισαν και απολύμαναν σχολαστικά δρόμους, πεζοδρόμια και άλλα πολυσύχναστα σημεία της πυκνοκατοικημένης περιοχής που τις καθημερινές δεν είναι δυνατόν να γίνουν τόσο μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις λόγω επιβαρυμένης κυκλοφορίας.

Στη σημερινή μεγάλη επιχείρηση συμμετείχαν εργαζόμενοι του τμήματος οδοκαθαρισμού χρησιμοποιώντας περίπου 20 μηχανήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης (μεγάλα και μικρά πλυστικά, σάρωθρα, υδροφόρες).

Οι καθημερινές, μαζικές πλύσεις και απολυμάνσεις έχουν εντατικοποιηθεί ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η πόλη καθαρίζεται με όλο και πιο τακτικούς και υψηλής έντασης ρυθμούς, ενώ παράλληλα οι απολυμάνσεις γίνονται πολύτιμο όπλο απέναντι στην πανδημία του κορονωϊού.

Η σημερινή επιχείρηση ολοκληρώνεται το μεσημέρι, ενώ την επόμενη Κυριακή η συγκεκριμένη δράση έχει σχεδιαστεί να γίνει στα Θυμαράκια στην 4η Δημοτική Κοινότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Κυριακές της καθαριότητας, μαζί με τις καθημερινές επιχειρήσεις σε όλη την πόλη, αλλάζουν όχι μόνο την εικόνα της Αθήνας αλλά και τα δεδομένα της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι αυτό δεν θα σταματήσουμε να βρισκόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας, κάθε μέρα, στους δρόμους, τις πλατείες και τους δημόσιους χώρους» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.