ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Ανακοινώσεις από Δήμο και ΟΑΣΘ για το μεταχειρισμένο λεωφορείο που έπιασε φωτιά

Θεσσαλονίκη: Ανακοινώσεις από Δήμο και ΟΑΣΘ για το μεταχειρισμένο λεωφορείο που έπιασε φωτιά

Τα ξημερώματα της Πέμπτη και ενώ ήταν σταθμευμένο, ένα λεωφορείο που αγοράστηκε από τη Λειψία έπιασε φωτιά, με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον ΟΑΣΘ να δίνουν εξηγήσεις μέσω ανακοινώσεων.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η συμφωνία βάσει της οποίας παραχωρήθηκαν τα 50 οχήματα από τη Λειψία στον οργανισμό προβλέπει αυτά να χρησιμοποιούνται μόνον εντός των ορίων του δήμου και μόνον για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου.

«Έχει δίκιο ο δήμος Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο της Λειψίας κακώς βρέθηκε στον Χορτιάτη. Αυτά τα λεωφορεία έχουμε συμφωνήσει να δρομολογούνται εντός των ορίων του δήμου», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας, τονίζοντας «κακώς συνέβη αυτό που έγινε και δεν πρόκειται να επιτρέψω να ξαναγίνει». Ξεκαθάρισε ότι τα λεωφορεία που δόθηκαν στον οργανισμό από το δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος τα αγόρασε από την Λειψία, «θα χρησιμοποιούνται μόνον εντός πόλης σε γραμμές οι οποίες βρίσκονται πρωτίστως εντός των ορίων του κεντρικού δήμου».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σκόδρας τόνισε ότι τα 50 προαναφερόμενα οχήματα ελέγχθηκαν από μεικτό κλιμάκιο του δήμου και του ΟΑΣΘ σε ταξίδι στη Λειψία, ενώ τα τέσσερα εξ’ αυτών που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και έχουν ταξινομηθεί στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ, έχουν ελεγχθεί από τους μηχανικούς του οργανισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, σε σημερινή του ανακοίνωση ο αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης αναφέρει: «αντί να αναζητά φτηνές δικαιολογίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στους Θεσσαλονικείς για τα 50 λεωφορεία “σαπάκια” που προμηθεύτηκε από τη Λειψία, για να μπουν στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.