ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμαρχος Πύργου: «Σήμερα θα μοιραστούν 15 τάμπλετ στα παιδιά της κοινότητας»

Δήμαρχος Πύργου: «Σήμερα θα μοιραστούν 15 τάμπλετ στα παιδιά της κοινότητας»

Σάλο προκάλεσε η χθεσινή εικόνα με τα παιδιά που πραγματοποιούσαν μαθήματα μέσω τάμπλετ σε καφενείο, στην περιοχή της Πεύκης του νομού Ηλείας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τόνισε ότι κάτι τέτοιο είναι συχνό φαινόμενο, ενώ ανέφερε ακόμη ότι άμεσα θα διορθωθεί το ζήτημα που έχει προκύψει.

Όπως σημείωσε είναι γνωστό πως δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ σε πολλά σπίτια σε όλη την επικράτεια ή και καθόλου σε περιοχές της υπαίθρου, προσθέτοντας πως δεν υπήρξε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας για το εάν υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή.

«Τη Δευτέρα παραλαμβάνουμε 100 τάμπλετ για να τα δώσουμε σε παιδιά που, όπως μας βεβαιώνει η εκπαιδευτική κοινότητα, δεν έχουν» πρόσθεσε και σημείωσε πως σήμερα θα δοθούν 15 τάμπλετ στα παιδιά στην Πεύκη.

Όπως ανέφερε ο κ.Αντωνακόπουλος ρόλος μας ως τοπική αυτοδιοίκηση είναι να λύνουμε προβλήματα, κι ας μην είναι της αρμόδιότητάς μας. «Πρέπει να σεβαστούμε τα παιδιά, να είμαστε προσεκτικοί στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων» επισήμανε.

Η εκπαιδευτική κοινότητα σωστά κινητοποιήθηκε να καταγράψει αυτές τις αδυναμίες που είναι γνωστές και διαχρονικές ανέφερε ο δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι με βάση τα στοιχεία της Α’βαθμιας εκπαίδευσης εκατοντάδες παιδιά δεν έχουν σύνδεση ή τάμπλετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πεύκης Γρηγόρης Ξουλεής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι η Αστυνομία τούς έδωσε άδεια να μπουν τα παιδιά μέσα στο καφενείο, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.