ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βόλος: Δωρεά υπολογιστών από τον Α.Μπέο και το δήμο Βόλου σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες

Βόλος: Δωρεά υπολογιστών από τον Α.Μπέο και το δήμο Βόλου σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες

Ο δήμος Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησαν σε μία εξαιρετική κίνηση, καθώς έκαναν δωρεά σε οικογένειες που είχαν οικονομική ανάγκη από έναν φορητό υπολογιστή για την τηλεκπαίδευση.

Ήδη με εντολή του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και της Αντιδημαρχίας Παιδείας έχουν προχωρήσει στις σχετικές διαδικασίες για την καταγραφή των δικαιούχων.

Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργήσει σχετικές λίστες, εντοπίζοντας τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες μέσα από τις καταστάσεις που αναφέρουν λεπτομερώς ποια παιδιά σιτίζονται στα σχολεία, καθώς και από εκείνες που καταγράφουν ποιες οικογένειες λαμβάνουν αγαθά πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, την επόμενη εβδομάδα τα παιδιά που δικαιούνται τους υπολογιστές θα κληθούν να τους παραλάβουν από σημεία που θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν τόσο στον Βόλο όσο και στη Νέα Ιωνία. Στόχος αυτής της κίνησης, σύμφωνα με τον Δήμο, είναι να βοηθήσει τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των επιπρόσθετων δυσκολιών που επιφέρουν τα αναπόφευκτα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού και, κυρίως, να μην αποκλειστούν μαθητές και μαθήτριες από το δικαίωμα στη μόρφωση και την εκπαίδευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.