ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Μπακογιάννης: «H Αθήνα θα στολιστεί χωρίς να υπάρξει καθόλου συνωστισμός»

Κ.Μπακογιάννης: «H Αθήνα θα στολιστεί χωρίς να υπάρξει καθόλου συνωστισμός»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι η Αθήνα αναμένεται να στολιστεί κανονικά, όμως δεν θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις που μπορούν να προκαλέσουν συνωστισμό.

Όπως τόνισε «είναι πολύ δύσκολη εποχή αυτή που ζούμε. Ενδεχομένως τα Χριστούγεννα που έρχονται να είναι τα χειρότερα που έχουμε ζήσει οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια. Και όλοι έχουμε ανάγκη μιας ένεσης δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Και ο φωτισμός της πόλης είναι μια τέτοια ένεση. Εμείς ήδη προχωράμε βάσει του προγραμματισμού μας. Τα συνεργεία κρεμούν τα στολίδια και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να ανάβουν.

Δέντρο στο Σύνταγμα θα έχουμε. Αλλά επειδή φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα που να φέρει έστω και λίγο συνωστισμό. Οπότε πρακτικά φωτίζουμε την πόλη όσο μπορούμε καλύτερα, δίνουμε έμφαση όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές. Στόχος μας είναι να τις φωτίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα και τα επτά διαμερίσματα. Δεν μπορούμε να έχουμε συναυλίες, γιορτές για μεγάλους, γιορτές για παιδιά. Μπορούμε να ανάψουμε το δέντρο χωρίς κόσμο, αλλά με ίσως ένα βιντεάκι στα social media, το οποίο μπορείτε να προβάλετε και στην ΕΡΤ. Και μπορούμε να αλλάξουμε τον χρόνο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», συνέχισε ο κ. Μπακογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο με την πανδημία και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το τέλος της πανδημίας δεν θα βρει μια πόλη αποσβολωμένη και παγωμένη αλλά μια πόλη που προχωράει μπροστά», τόνισε ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.