ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα «γαλλικά» του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου στο Δημοτικό Συμβούλιο – «Τους γ@@@σαμε» (βίντεο)

Τα «γαλλικά» του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου στο Δημοτικό Συμβούλιο – «Τους γ@@@σαμε» (βίντεο)

Οι αλαλαγμοί του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου, ο οποίος ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο και την κάμερα του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, προκάλεσαν ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

H τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, υπήρξε επεισοδιακή καθώς ο Νίκος Καραπάνος μετά τη «νίκη» του συνδυασμού του σε συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα, ξεκίνησε τα τηλέφωνα για να μεταφέρει ενθουσιασμένος τα νέα, ξεχνώντας πως βρίσκεται σε live σύνδεση. Έκπληκτοι όσοι μετείχαν στη συνεδρίαση, άκουσαν τον πρώην δήμαρχο να ουρλιάζει «τους… γ@@@με».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Δημάρχου Κώστα Λύρου που είπε ότι είναι ντροπή για έναν Δήμαρχο που διοίκησε επί πέντε χρόνια τον Δήμο να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο.

​Επίσης κλείνοντας την συνεδρίαση ο πρόεδρος Γ. Τσώλος είπε ότι «είναι λυπηρό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών και δεν είναι κανείς άμοιρος ευθυνών όταν είμαστε με κάποιους ανθρώπους με ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν ο κ. Λύρος είναι καλός Δήμαρχος, η ιστορία θα δείξει. Είναι όμως καλός άνθρωπος και χαίρομαι που είμαι κάτω από αυτόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.