ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μαρίνα Πατούλη «δίνει στεγνά» τον σύζυγό της: «Θυσιάζει την γυναίκα και την οικογένειά του για την πολιτική» (βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη «δίνει στεγνά» τον σύζυγό της: «Θυσιάζει την γυναίκα και την οικογένειά του για την πολιτική» (βίντεο)

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έστειλε χθες στη σύζυγό του Μαρίνα, εξώδικο με το οποίο ζητά να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον έφηβο γιο τους.

Η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στο εξώδικο του Γιώργου Πατούλη ήταν άμεση και από ότι φαίνεται τη θλίψη και τη στεναχώρια διαδέχεται η οργή.

Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και ελαφρώς μακιγιαρισμένη η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5 μηνών από το σπίτι σου ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει λοιπόν να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και τη γυναίκα του και την οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι εγώ περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ περνάει η Ελληνίδα, είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια…

Η Ελληνίδα η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άνδρας της και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν δέχεται να μιλήσει μαζί της, απαξιώνοντάς την. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία της σιωπής έγινε τώρα, έγινε βία ενάντια στη φίμωση και την ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω στις δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή και προσέξτε να μην κάνει και σε εσάς. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς της να μην μιλήσει. Για τι διαζύγιο να λέμε;».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η πληγή στην καρδιά της η κυρία Πατούλη απαντά: «Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.