ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο Αλεποχώρι ο Γ.Πατούλης – «Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός από τη φωτιά»

Στο Αλεποχώρι ο Γ.Πατούλης – «Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός από τη φωτιά»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Αλεποχώρι, το οποίο απειλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κορινθία και επεκτάθηκε και σε περιοχές της Αττικής.

«Βρισκόμαστε εδώ, στην καρδιά των εξελίξεων» σημείωσε ο κ. Πατούλης, τονίζοντας πως συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αναφέρθηκε στις δυνάμεις που έχει διαθέσει η περιφέρεια στην επιχείρηση κατάσβεσης, 27 υδροφόρα οχήματα και βαρέως τύπου αλλά και μηχανήματα, ύστερα από σχετική συνεννόηση με τους υπευθύνους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής δεσμεύτηκε πως θα «βρισκόμαστε στην “καρδιά” των εξελίξεων» έως ότου υπάρξει πλήρης κατάσβεση.

Ενημέρωσε πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, ενώ έκανε λόγο για αναφορές για κάποια σπίτια που έχουν καεί, αλλά θα πρέπει να γίνει αυτοψία για να φανεί το μέγεθος της καταστροφής.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις εκτιμήσεις αναφορικά με τις καμένες εκτάσεις, σημειώνοντας πως είναι μεταξύ 50.000 – 60.000 τα στρέμματα που έγιναν στάχτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε κάνει λόγο για 40.000 καμένα στρέμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.