ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοσκόπηση MRB: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη (φώτο)

Δημοσκόπηση MRB: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη (φώτο)

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της MRB, τα πρωτεία του δημοφιλέστερου υπουργού της κυβέρνησης κρατάει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Παράλληλα, μεταξύ των δημοφιλέστερων βρίσκονται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ιούνιος 2021

Ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση της MRB καταγράφει τον Ιούνιο 40,4% θετικές γνώμες και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας με 36,9 και Κυριάκος Πιερρακάκης με 32.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 28,5% θετικές γνώμες ενώ το ίδιο ποσοστό θετικών γνωμών συγκεντρώνει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ωστόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει 48,2 αρνητικές γνώμες έναντι 42,1 του κ. Σταϊκούρα.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης με 26,7% θετικές γνώμες και ακολουθούν στην έβδομη θέση ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής με 25,7% και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με 25,4%.

Από εκεί και πέρα θετικές γνώμες 21,3% έχει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ακολουθούν με ποσοστά κοντά ή και χαμηλότερα του 20% θετικές γνώμες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

18% θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ακολουθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.