ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος οι δημοσκοπήσεις από την GPO

Τέλος οι δημοσκοπήσεις από την GPO

Την απόφαση να σταματήσει τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων της GPO αποφάσισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας.

Μιλώντας στο Action 24 και στον Γιώργο Κουβαρά, εξήγησε ότι πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε ο ίδιος από τη στιγμή που πλέον ανήκει στο στενό επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ως σύμβουλος.

«Για λόγους δεοντολογίας αποφάσισα να μην δίνονται στη δημοσιότητα οι δημοσκοπήσεις της GPO» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις πολιτικές έρευνες και την καταγραφή της κοινής γνώμης.

Όπως είπε και ο ίδιος, ανέλαβε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και εντάχθηκε στο επιτελείο του αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές και κατά την προεκλογική περίοδο των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. τις οποίες κέρδισε ο κ. Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Θεοδωρικάκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πολιτευθεί και ο ίδιος στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.