ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Oλόκληρη η δημοσκόπηση της Alco: Προβάδισμα ΝΔ με 7,5 μονάδες- Τι ποσοστά παίρνουν τα άλλα κόμματα

Oλόκληρη η δημοσκόπηση της Alco: Προβάδισμα ΝΔ με 7,5 μονάδες- Τι ποσοστά παίρνουν τα άλλα κόμματα

Προβάδισμα 7,5 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία ALCO για λογαριασμό της καθημερινής εφημερίδας. Πρόκειται για την πρώτη δημοσκόπηση που διενεργείται μετά την ψήφιση των νέων μέτρων. Ειδικότερα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ 30 Μαΐου και 2 Ιουνίου.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 15% έναντι 21,3% της ΝΔ. Ακολουθούν Χ. Αυγή 6,8%, ΚΚΕ 5,4%, ΔΗΠΑΡ 3,6%, Λαϊκή Ενότητα 2,6%, Ένωση Κεντρώων 2,5%, ΑΝΕΛ 2,1%, Πλεύση Ελευθερίας 2,0%, Ποτάμι 1,8%.

Άλλο κόμμα δήλωσε το 4,2%, Λευκό το 4,4% ενώ αποχή το 11,9%. 

Στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 25,4%, ΣΥΡΙΖΑ 17,9%, Χ. Αυγή 8,1%, ΚΚΕ 6,5%, ΔΗΠΑΡ 4,3%, Λαϊκή Ενότητα 3,1%, Ένωση Κεντρώων 3,0%, ΑΝΕΛ 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,4%, Ποτάμι 2,2%.

Τα άλλα ευρήματα 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα άλλα ευρήματα της έρευνας. Στο ερώτημα πώς κρίνουν τα νέα μέτρα για ασφαλιστικό-φορολογικό, το 65% των ερωτηθέντων απάντησε πως τα βρίσκει απαράδεκτα, το 31% αναγκαίο κακό, ενώ μόλις το 1% τα κρίνει θετικά. Ποσοστό 3% των ερωτηθέντων αρνήθηκε να απαντήσει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλήγμα έχει επέλθει στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων προς τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της έρευνας. Ειδικότερα, στο ερώτημα «Εμπιστεύεστε ή όχι τον Α. Τσίπρα;» 75% των ερωτηθέντων απάντησε όχι, ενώ 17% ναι. Ποσοστό 8% δεν απάντησε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.