ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δημοσκόπηση: Eννέα στους δέκα θα πάρουν χαμηλότερη σύνταξη από τις εισφορές τους

Δημοσκόπηση: Eννέα στους δέκα θα πάρουν χαμηλότερη σύνταξη από τις εισφορές τους

Την εκτίμηση ότι οι συντάξεις που θα πάρουν σε 20 ή 30 χρόνια οι σημερινοί 30άρηδες και 40άρηδες δεν πρόκειται να είναι αντίστοιχες των εισφορών τους, διατυπώνουν πάνω από εννέα στους δέκα ερωτηθέντες (ποσοστό 94%), στο πλαίσιο έρευνας κοινής γνώμης της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Interview». 

Όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 715 ενηλίκων σε όλη τη χώρα στο διάστημα 13-15 Φεβρουαρίου, σχεδόν έξι στους δέκα συμμετέχοντες (59%) πιστεύουν ότι η τελευταία ασφαλιστική μεταρρύθμιση (σύνδεση κερδών με ασφαλιστικές εισφορές) κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ πάνω από εννέα στους δέκα (96%) εκτιμούν ότι επίκειται νέα συρρίκνωση των κύριων συντάξεων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, το 87% των ερωτώμενων υποστηρίζει πως οι ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, που τους προσφέρει το ταμείο τους, σε σχέση με τις ασφαλιστικές εισφορές, δεν είναι καλές. Μόλις το 10% τις θεωρεί καλές, ενώ το 3% επέλεξε ν΄απαντήσει “δεν γνωρίζω-δεν απαντώ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.